top of page

Yksilöllinen tuki

MeidänHetket -henkilökohtaista keskustelua

 

MeidänHetki -tapaamiset tarjoavat mahdollisuuden kahdenkeskisiin tapaamisiin ja keskusteluun toimistollamme. Saat tietoa ja tukea omaishoitajuuteen, palveluihin liittyen. Tarjoamme myös yksilöllistä Hengähdyshetkiä® -palautumisvalmennusta (5 krt). Parhaiten tavoitat meidät sopimalla ajan etukäteen.

 

Toimistomme sijaitsee Seinäjoen Järjestötalolla (os. Ruukintie 1, 3krs.).

Tiedusteluihin vastaa sekä Hanna-Kaisa 040 517 0900 että Merja 040 502 8900.

Leijonapartio -erityislapsiperheiden apuna

 

Erityisvanhempi, kohtasiko perhettänne jokin tilanne, josta ette selviä yksin?

Me Leijonapartiossa tarjoudumme auttamaan, ota meihin yhteyttä! Apua voit pyytää koska tahansa.

 

Vapaaehtoisista vertaistukijoista koottu Leijonapartio on tarkoitettu erityislapsiperheen lyhytaikaiseksi tueksi tilanteissa, joihin yhteiskunnan palvelut eivät ehdi nopeasti reagoida. Toisinaan avun tarve voi liittyä yhteiskunnan näkökulmasta niin pieneen asiaan, että palvelujärjestelmä ei niihin reagoi.

 

Leijonapartiosta voit saada apua monenlaiseen asiaan: apua palveluasiointiin, vertaistukea vaikeaan tilanteeseen, käytännön apua kotitöihin. Se voi olla apua pieniin kodin töihin, esim. lisälukkojen asentamiseen, keinun kiinnittämiseen, pesukoneen asentamiseen, talkooapua pihatöihin sekä lyhytaikaista lastenhoitoapua. Oli avun tarve iso tai pieni, voit ottaa yhteyttä Leijonapartioon.

 

Apua koordinoi kansallisesti Leijonaemot ry. Oivaltajat- hanke koordinoi vapaaehtoisten ryhmän toimintaa Etelä-Pohjanmaalla.

 

Täytä tämä tukihakulomake https://leijonaemot.fi/leijonapartio/tukihakemus/ niin sinuun otetaan yhteyttä pikimmiten.

Lisätietoja antaa 040 502 8900 / Merja. 

bottom of page