top of page
5. PerhekeskustoimintaOivaltajat
00:00 / 21:39

Mikä on perhekeskus? Minkälaisissa asioissa voin ottaa yhteyttä perhekeskukseen?Minkälaisista tukea sieltä on saatavissa? Näihin kysymyksiin vastaa tässä jaksossa perhekeskuskoordinaattori Mari Rajamäki

4. MuutoksenhakuprosessiOivaltajat
00:00 / 14:02

Miten sosiaalipalveluita haetaan ja miten tehtyyn päätökseen voi hakea muutosta tilanteessa, jossa siihen ollaan tyytymättömiä? Oivaltajat -hankkeen tämän kertaisessa podcastissa asiasta keskustelemassa sosiaaliasiamies Anne Viita.

3. MuistutusmenettelyOivaltajat
00:00 / 14:10

Oivaltajat -hankkeen kolmannessa jaksossa aiheena muistutuksen tekeminen. Mitä se tarkoittaa ja milloin muistutuksen tekemiseen on syytä ryhtyä? Asiantuntijana sosiaaliasiamies Anne Viita.

EDIT: Varhaiskasvatusta koskevat muistutukset lähetetään toiminnasta vastaavalle päiväkodin johtajalle, toimipaikan vastuuhenkilölle tai varhaiskasvatuksen johtavalle viranhaltijalle

2. Erityislapsen koulunkäynnin aloitusOivaltajat
00:00 / 01:04

Oivaltajat -hankkeen podcastin toisessa jaksossa keskustellaan erityislapsen koulunkäynnin aloittamisesta sekä siihen liittyvistä kysymyksistä ja huolista. Aiheesta keskustelemassa erityislapsen äiti ja erityisopettaja. 

1. Mitä sosiaaliasiamies tekee?Oivaltajat
00:00 / 01:04

Oivaltajat -hankkeen podcastin ensimmäisessä jaksossa asiaa sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista. Mitä nämä ovat ja mistä saada apua ja tukea, jos sosiaalihuollon palveluissa tulee ryppypaikkoja? Asiasta keskustelemassa sosiaaliasiamies Anne Viita. 

HUOM! päivitettyä tietoa kirjaamiseen liittyen. 1.4.2023 alkaen sosiaaliasiamiehellä on käytössä rekisteri, jota käyttää sosiaaliasiamies ja häntä sijaistaessa potilasasiamies. 

bottom of page