top of page

Toimintaa Vapaaehtoisille

 

 

 Oivaltajien vaparit – omannäköistä vapaaehtoisuutta

 Meidän erityinen perhe -hankkeessa syntynyt Vaparit- vapaaehtoisryhmä jatkaa toimintaansa.

Vapareissa jokainen voi löytää omannäköistä toimintaa vaikkapa vertaisohjaajana, erityislapsen tai vanhemman ystävänä tai lastenhoitajana tapahtumiemme aikana. He voivat olla videoillamme ja podcasteissamme vierailijoina, kokemusasiantuntijoina luennoillamme tai käydä lukemassa erilaisuuteen ja sen hyväksymiseen liittyvää kirjallisuutta päiväkodeissa. Jokaisen erityisosaamiselle löydetään käyttöä monipuolisessa toiminnassamme. Järjestämme vapaaehtoisillemme virkistys- ja koulutuspäiviä.

 Yksi vapaaehtoisuutemme muoto on leijonapartiotoiminta, jota järjestämme yhdessä Leijonaemot ry:n kanssa. Leijonapartiolaiset tulevat hätiin, kun erityislasten perheitä kohtaa kriisitilanne.  


Oivalliset kehittäjät -ryhmä

  • Ti 31.1 klo 17.30–19.30 Palvelukartan viimeistely

  • Ti 28.3 klo 17.30–19.30 Kannanoton valmistelu

  • Ti 25.4 klo 17.30–19.30 Ajankohtaiset asiat

  • Ti 6.6 klo 17.30–19.30 Piknik Piirin alueella

 

Haluatko olla mukana vaikuttamassa? Erityislasten läheisistä koostuvalla oivalliset kehittäjät -ryhmällä on tärkeä rooli tuoda esille erityislapsiperheiden ajatuksia, tarpeita ja toiveita mm. palveluihin ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen liittyen. Ryhmässä on mahdollisuus myös vertaistukeen. Ryhmä kokoontuu Seinäjoen Järjestötalolla, Oivaltajien kohtaamispaikka Voimapesässä. Maksuton.


Jos haluat osallistua ryhmän toimintaan, ota yhteyttä Merjaan / 040 502 8900.

Katso mainos

 


Vapareiden puuhapäivä
La 20.5 klo 10–18, jonka jälkeen vapaata seurustelua
Villa Rajamäki, Kalliokoskentie 8, Koura


Tällä kertaa vapareiden puuhapäivässä pohditaan mm. erilaisia vapaaehtoisrooleja, suunnitellaan vapaaehtoistoimintaa sekä syksyn tapahtumia ja kampanjaa. Ja tietenkin mukavaa yhdessäoloa ja vertaisuutta. Tule mukaan! Maksuton.


Lisätietoja ja ilmoittautuminen viimeistään 15.5 p. 040 502 8900 / Merja.

Katso mainos


Leijonapartio -toimintaa vapaaehtoisille


Kiinnostaisiko sinua antaa käytännön apua erityislapsiperheille tiukoissa tilanteissa? Viime vuonna perustimme yhdessä Leijonaemot ry:n kanssa Leijonapartion paikallisryhmän. Leijonapartio tukee vammaisten ja pitkäaikaissairaiden lasten perheitä järjestämällä kriisitilanteessa olevalle perheelle apua. Kyse on lyhytaikaisesta tuesta ennen kuin yhteiskunnan palvelut saadaan perheen tueksi.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Merjaan 040 5028900.

 

 

Leijonapartio
bottom of page