top of page

Voimatyöpajat

 

Voimatyöpajoissa erityisvanhemmilla ja läheisillä on erilaisten luovien, toiminnallisten ja kehollisten menetelmien kautta mahdollisuus päästä rentoutumaan, saamaan uusia oivalluksia omasta itsestä ja suhteista läheisiin sekä lataamaan akkuja. 

Päivä palautumiselle

-voimaa ja vertaisuutta erityisvanhemmille ja läheisille

la 17.2 Ilmajoki ja la 11.5 Alavus

Oman hyvinvoinnin asettaminen ensimmäiseksi voi olla erityisessä arjessa haastavaa, mutta se on sitäkin tarpeellisempaa. Kun omissa akuissa on riittävästi virtaa, sujuu arjen vastuista ja velvollisuuksista huolehtiminen paremmin. Elämä myös yleensä tuntuu kaikin puolin mielekkäämmältä ja kevyemmältä, kun siihen kuuluu säännöllisesti ja riittävästi lepoa ja virkistäytymistä. Tämä päivä sisältää rauhassa syömistä, lempeää liikettä, luovia menetelmiä, rentoutumista, vertaisten seuraa sekä tarjoaa mahdollisuuden hetkeksi irtautua arjesta. Rantakeitaalla mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen.  Tapahtuma on maksuton ja siihen otetaan 6–12 osallistujaa.

Päivä palautumiselle tapahtumia järjestetään keväällä kaksi kertaa la 17.2 klo. 13-18 Ilmajoella Perhetalo Aurinkoisessa ( Lekarinpolku 4, Ilmajoki) ja la 11.5 klo. 13-18 Alavudella Hukkatuvan kylätalolla (Hukkalantie 292 A Sääskiniemi, Alavus)

Ilmoittautuminen Ilmajoelle 9.2 mennessä tästä ja Alavudelle 3.5 mennessä tästä

Lisätietoja Hanna-Kaisalta / 040-517 0900.

Voimaa ja iloa kuvataiteesta 

-erityislasten vanhempien ja läheisten

Kohtaamistaide® -ryhmä

Perjantaisin 23.2, 8.3, 22.3, 5.4, 19.4, 3.5 klo. 17-19 Seinäjoen Järjestötalolla

 

Voisiko käsillä tekeminen ja luovuus toimia sinulla palautumisen keinona kuormittavassa arjessa? Haluaisitko irtautua hetkeksi arjesta mukavan tekemisen parissa ja samalla vahvistaa läsnäolon taitoa?

 

Kohtaamistaide on moniaistista, yllätyksellistä ja ryhmämuotoista taidetyöskentelyä, jossa yhdistyy luovuus, kuvataiteen tekeminen ja arvostava kohtaaminen. Kohtaamistaiteen menetelmä on rakennettu sellaiseksi, että jokainen osaa ja voi kokea tekemisen riemua ja onnistumisen iloa -aiempaa kokemusta piirtämisetä tai maalaamisesta ei siis tarvita. Osallistumista toivotaan kaikille kerroille. Kohtaamistaide -ryhmästä peritään 25€ materiaalimaksu. 

 

Ohjaajana kohtaamistaide® -ohjaaja Hanna-Kaisa Mäkynen. Ilmoittautuminen 16.2 mennessä tästä.

 

Lisätietoja 040-517 0900 / Hanna-Kaisa 

Näyttelijän teatterikierros kulisseihin 

-erityislasten isovanhemmille ja läheisille

ti 19.3 klo. 17-18.30 Seinäjoen Kaupunginteatteri

Ohjattu kierros Seinäjoen Kaupunginteatterin kulisseihin. Oppaina näyttelijät Jukka Puronlahti ja Mari Pöytälaakso. Kierros on uniikki ja vetäjiensä näköinen kurkistus teatterin kulisseihin. Näyttelijöiden tarinat perustuvat jokaisen omiin muisteluihin ja kokemuksiin teatterin arjessa. Lippuja on varattu 12 henkilölle. Maksuton. Kokoontuminen teatterin aulassa 16.45. 

Ilmoittautuminen Merjalle / 040-502 8900 tai merja.riikonen@lakeudenomaishoitajat.fi 

Erityislasten isovanhempien ja muiden

läheisten luontohetki

ma 3.6 klo. 17.30-19.30 Lapualla Simpsiön maastossa

Ohjattua hortoilua -maastoretki villiyrttien eli hortien maailmaan. Erityislasten isovanhemmille ja muille läheisille sekä lapsille tarkoitettu yhteinen retki. Maksuton.

Ilmoittautuminen Merjalle / 040-502 8900 tai merja.riikonen@lakeudenomaishoitajat.fi 

bottom of page