top of page

Kohtaamispaikka Voimapesä

 

Kaiken tämän toiminnan kotipesäksi luomme kohtaamispaikan Seinäjoen Järjestötalon uusiin tiloihin. Tila on yhteisöllinen olohuone erityisvanhemmille ja muille erityislasten läheisille. Se on kohtaamis- ja hengähdyspaikka, jossa hyödynnetään myös digitaalisen kohtaamisen keinoja. Kohtaamispaikassa voidaan kohdata samanaikaisesti fyysisesti ja etäyhteyden päästä. Paikka on avoinna 2-3 päivänä/ vko. Annamme myös henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa lasten omaishoitoon liittyvissä asioissa.  

 

Kohtaamispaikkaan kootaan Meidän erityinen perhe- hankkeen aikana ja jatkossa kerääntyvää tietoa ja välineitä perheen arjen hallinnan avuksi. Siellä toimivat myös vapaaehtoistoimijamme Vaparit ja osa vertaisryhmistämme. Kohtaamispaikkatoimintaa järjestetään myös maakunnassa, jotka ovat avoimina noin kerran kuussa.  

Voimapesä hyötykäyttöön!

Haluaisitteko tavata toimintamme ulkopuolella vapaamuotoisesti toisten erityisvanhempien ja läheisten kesken? Erityisvanhemmat ja muut läheiset voivat nyt varata ilmaiseksi Järjestötalolla sijaitsevaa Oivaltajat-hankkeen Voimapesää omatoimisiin tapaamisiin ja vertaishetkiin. Tilassa voitte katsoa leffaa, urheilua tai vaikkapa pelata pelejä. Lisätietoja antaa Merja/ 040 502 8900

bottom of page