top of page

Voimatyöpajat

 

 Voimatyöpajoissa erityisvanhemmilla ja läheisillä on erilaisten luovien, toiminnallisten ja kehollisten menetelmien kautta mahdollisuus päästä rentoutumaan, saamaan uusia oivalluksia omasta itsestä ja suhteista läheisiin sekä lataamaan akkuja. Työpajaan otetaan enintään 10 osallistujaa.  

 

Sydänyhteyteen hevosen kanssa

Ma 20.3 klo 17.30–19.30

Kulttuuri- ja hyvinvointimaatila Luovuuden Lakeus, Lapuan Tiistenjoki, Topparintie 22.

 

Viihtyisän maatilan palvelukokonaisuuteen kuuluvassa Sydänyhteys-toiminnassa vahvistetaan tunnetaitoja ja kehotietoisuutta vuorovaikutuksessa hevosen kanssa. Työpajassamme kokeillaan erilaisien vuorovaikutus – ja tunnetaitoharjoitusten kautta yhteyden luomista ihmisen ja hevosen välille. Tämä tapahtuu lempeillä ja turvallisilla keinoilla. Tule rohkeasti mukaan!

Ilmoittautuminen 15.3. mennessä https://www.kyselynetti.com/s/sydanyhteys. Maksuton.

Lisätietoja 040 5028900 / Merja.

Katso mainos

 

 

 

 

Sirkustyöpaja erityisperheen läheisille ja lapsille

Ma 24.4 klo 17.30–19.00

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta, Nyykoolinkatu 25, Seinäjoki.

 

Sosiaalisen sirkuksen ja musiikin yhdistävä työpaja erityislasten läheisille kuten isovanhemmille, kummeille, sedille, tädeille ym. sekä erityislapsille ja heidän sisaruksilleen. Työpajan toteuttaa Lasten kulttuurikeskus Louhimon taitavat ohjaajat. Maksuton. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen viimeistään 21.4 https://www.kyselynetti.com/s/sirkustyopaja

tai Merjalle / 040502 8900.

Katso mainos

 

 

Sanapaja – leikitään sanoilla

Pe 12.5 klo. 17.30–19.30

Kohtaamispaikka Voimapesä Ruukintie 1, 3krs.

 

Tule leikkisälle retkelle sanojen pariin. Sinun ei tarvitse olla mikään sananiekka voidaksesi osallistua. Tehdään runoselfieitä, kokeillaan tajunnanvirtatekniikka ja luodaan Ilosuru-mietelmiä. Maksuton.

Ohjaajana kirjallisuuden maisteri Merja Riikonen. Ilm. 8.5 mennessä https://www.kyselynetti.com/s/sanapaja Lisätietoja 040 5028900 / Merja.

Katso mainos

bottom of page