Voimatyöpajat erityisvanhemmille ja läheisille

Voimatyöpajoissa erityisvanhemmilla ja läheisillä on erilaisten luovien, toiminnallisten ja kehollisten menetelmien kautta mahdollisuus päästä rentoutumaan, saamaan uusia oivalluksia omasta itsestä ja suhteista läheisiin sekä lataamaan akkuja. Työpajaan otetaan enintään 10 osallistujaa.  

Musiikkiterapeuttinen voimatyöpaja pe 9.9 klo. 17.30-19.30

Seinäjoen järjestötalolla (os. Ruukintie 1, 4 krs.). Työpajassa pääset tutustumaan musiikin terapeuttisiin menetelmiin ja siihen, kuinka musiikin avulla voidaan edistää ihmisten välistä yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta, tuottaa esteettisiä elämyksiä ja mielihyvää. Et tarvitse soittotaitoa tai musikaalisuutta osallistuaksesi tähän pajaan, vain uteliaisuus musiikkia kohtaan riittää.  

Ohjaajana musiikkiterapeutti Heidi Paavola. Maksuton.

Lisätietoja Hanna-Kaisa p. 040 517 0900. 

Ilmoittautuminen ke 7.9 mennessä https://www.kyselynetti.com/s/musiikkityopaja

Musiikkiterapeuttinen voimatyöpaja -mainos

 

Valokuvatyöpaja pe 11.11 klo. 17.30-19.30 

Tutkimme kuvien kautta sekä menneitä että mietimme tulevaa hankkeemme Voimapesässä Seinäjoen Järjestötalolla (os. Ruukintie 1, 3krs.) Ota mukaasi yksi kuva, joka on muistosi onnellisesta hetkestä, yksi kuva, joka kertoo jostakin taitekohdasta elämässäsi ja jokin, joka voisi kuvastaa tulevaisuuttasi, josta unelmoit.

Ohjaajana perhetoiminnan vastaava, valokuvaterapiaan perehtynyt Merja Riikonen.

Lisätietoja Merja Riikonen p. 040 502 8900

Ilmoittautuminen ke 9.11 mennessä https://www.kyselynetti.com/s/valokuvapaja

Valokuvatyöpaja -mainos

 

Voimaa ja iloa kuvataiteesta -

Erityislasten vanhempien ja läheisten Kohtaamistaide© -ryhmä  

Voisiko käsillä tekeminen ja luovuus toimia sinulla palautumisen keinona kuormittavassa arjessa? Haluaisitko irtautua hetkeksi arjesta mukavan tekemisen parissa ja samalla vahvistaa läsnäolon taitoa? 

Kohtaamistaide on moniaistista, yllätyksellistä ja ryhmämuotoista taidetyöskentelyä, jossa yhdistyy luovuus, kuvataiteen tekeminen ja arvostava kohtaaminen. Vaiheittain etenevä, ohjattu taidetyöskentely antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä oman teoksen tekemiseen ilman tulevan pohtimista tai menneen murehtimista. Kohtaamistaiteen menetelmä on rakennettu sellaiseksi, että jokainen osaa ja voi kokea tekemisen riemua ja onnistumisen iloa -aiempaa kokemusta piirtämisestä tai maalaamisesta ei siis tarvita. Ryhmä kokoontuu

8 kertaa klo. 17.30-19.30 Ahonkylän koululla: 29.8, 12.9, 26.9, 10.10, 24.10, 7.11, 21.11, 5.12.

Ryhmään mahtuu 8 osallistujaa. Osallistumista toivotaan jokaiselle kerralle. Kohtaamistaiteen ryhmästä peritään 25€ materiaalimaksu.  Ohjaajana kohtaamistaiteenohjaajaopiskelija Hanna-Kaisa Mäkynen.

Ryhmä on osa opintoihin kuuluvaa harjoittelua.  Lisätietoja 040-517 0900 / Hanna-Kaisa  

Ilmoittautuminen ke 24.8 mennessä https://www.kyselynetti.com/s/kohtaamistaide 

Voimaa ja iloa kuvataiteesta -mainos

Hengähdyshetkiä® -viikkotunti palautumiselle

Hengähdyshetkiä harjoituksessa huollat samanaikaisesti kehoa ja mieltä. Hengähdyshetkissä teet erilaisia kehonhuolto-, hengitys- ja tarkkaavaisuusharjoituksia joiden avulla stressikuorman kantaminen voi muuttua keveämmäksi. Harjoituksen jälkeen keho, mieli ja hermosto kiittävät. Lisätietoja Hanna-Kaisalta / 040-517 0900. Ilmoittautuminen www.vello.fi/hyvanolonhelminauha

Oivaltajat -hanke mahdollistaa Hengähdyshetkiä -tunnille osallistumisen edullisempaan hintaan. Omavastuuosuus on 6€/kerta.