Ovet-valmennus Lapua, syksy 2020

Ovet-valmennus® tukee omaishoitajuutta ja helpottaa etenemistä omaishoidon polulla. Ovet-valmennus on osallistujille maksutonta ryhmätoimintaa, jossa käsitellään alustusten, keskustelun ja harjoitteiden avulla keskeisiä omaishoitajuuteen liittyviä asioita. Ovet-valmennuksen punaisena lankana on omaishoitajien vahvuuksien tukeminen ja uusien voimavarojen löytäminen yhdessä toisten omaishoitajien kanssa.

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen, Lakeuden Omaishoitajayhdistyksen ja Lapuan perusturvan järjestämä maksuton valmennus on tarkoitettu sinulle joka asut Lapualla ja jonka lähipiirissä on sairastunut tai vammautunut henkilö
*joka tuet ja avustat läheistäsi
*joka haluat vahvistaa omaishoitoon liittyviä tietojasi ja taitojasi
*joka haluat jakaa omaishoitoon liittyviä kokemuksiasi ja tunteitasi

Valmennus (16 h) koostuu neljästä tapaamiskerrasta,osallistujaa toivotaan sitoutumaan kaikkiin tapaamisiin: ke 30.9.,to 8.10., ke 21.10. ja ke 28.10. aina klo 12-15.30 osoitteessa Sairaalantie 5, Lapua, Hopearinteen kokoustila. Ryhmään otetaan noin 10 omaishoitajaa.
Valmennukseen haetaan erillisellä lomakkeella 17.9.2020 mennessä. Lisätietoja ja hakulomakkeita p. 040 5876762 miisa.lamminen@lakeudenomaishoitajat.fi, tai 050 5956 588 / Leena Huhtala, E-P:n Muistiyhdistys ry. Valmennuksen peruuntuessa, siitä ilmoitetaan ilmoittautuneille henkilökohtaisesti. Koulutus on maksuton, kahvitarjoilu.

Tulosta Ovet-valmennuksen mainos tästä