Meidän erityinen perhe -hanke

Meidän erityinen perhe- toiminta tarjoaa erityisten lasten vanhemmille, terveille sisaruksille ja koko perheelle hyviä hetkiä arjen yläpuolella tiedon, tarinoiden, liikkeen, kosketuksen, sävelien ja läsnäolon kautta.

Hankkeen toiminta tuo iloa parisuhteeseen, välineitä vanhemmuuteen, huomiota sisaruuteen ja voimaa arkeen. Toiminta keskittyy erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten vanhempien parisuhteeseen, vanhemmuuteen ja terveiden sisarusten hyvinvointiin sekä tarjoaa koko perheelle mukavaa yhdessä tekemistä.

Mukana touhussa ja toiminnassa voivat olla myös isovanhemmat, kummit ja muut lähipiiriin kuuluvat henkilöt. Toiminnassa annetaan vanhemmille myös eväitä omaishoitajuuteen. Toiminnallisten ryhmien ja koulutusten kautta erityistä tukea tarvitsevien lasten perheillä on mahdollisuus vertaisuuteen ja osallisuuteen.

Kolmevuotista (2019-2021) hanketta hallinnoi Lakeuden omaishoitajat ry ja se saa tukea veikkausvoittovaroista. Se toimii tiiviissä yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa ja toiminta-alue on Kauhava, Lapua, Seinäjoki, Ilmajoki, Kurikka ja Isokyrö.

Meidän erityinen perhe -hanke päättyy 31.12.2021

Hankkeen loppukysely on avattu -käy kertomassa ajatuksesi hankkeen toiminnoista täällä.