Eheyttävä valokuvaus erityislasten vanhemmille

Meidän erityinen perhe -hanke tarjoaa erityislasten vanhemmille (6 äitiä ja 2 pariskuntaa) mahdollisuuden osallistua eheyttävään valokuvaushetkeen maksutta syksyllä 2020.

Elämä jättää meihin jälkensä, olivat ne sitten voitonmerkkejä tai arpeutuneita haavoja. Jotkut asiat ovat niin kipeitä, että niitä on vaikea kohdata ja hyväksyä osaksi omaa elämäntarinaa.

Eheyttävä valokuvaus johdattaa sinut / teidät oman tarinasi / tarinanne äärelle. Se on kokemus ja hetki itselle. Mahdollisuus nähdä itsesi kokonaisena. Eheyttävästä valokuvauksesta jää dokumentoitu muisto valokuvien muodossa. Kuvien pariin ja niiden tuomiin muistoihin voit palata aina uudelleen.

Valokuvaukseen osallistuneille järjestetään yhteinen illanvietto valokuvien ja vertaisuuden parissa. Kuvaajana toimii ammattivalokuvaaja Jaana Kotoneva. Lisätietoja Jaanasta ja eheyttävästä valokuvauksesta täältä.

Ilmoittautuminen 11.10 mennessä tästä. Meidän erityinen perhe -hankkeella ja kuvaajalla on oikeus käyttää valokuvia vaikuttamistyössään ja markkinoinnissa. Lisätietoja Hanna-Kaisalta 040-517 0900.