Toiminta

Toimintaa erityislapsiperheille

Kevät 2021

Hei, me mennään Ähtäriin!

Lauantaina 12.6 järjestämme retken Ähtärin eläinpuistoon yhteistyössä Järviseudun Omaishoitajayhdistyksen OmaisOivan ja Etelä-Pohjanmaan Diabetes ry:n kanssa. Erityislapsiperheet tulevat Ähtäriin omilla autoilla. Eläinpuiston Saukkolaavulla voitte tulla ilmaisella makkaralle, mehulle ja tapaamaan muita erityislapsiperheitä. Yhdistysten toimijat ovat paikalla koko päivän teitä varten.

Hinta: Aikuiset 10€ ja lapset 7 €. Lippu sisältää pandatalon, eläinpuiston ja farmin. Lisätietoja Hanna-Kaisalta / 040-517 0900. Ilmoittautuminen tästä.

 

Menneet tapahtumat: 

Vertaisviikonloppu Nepsy-lasten perheille 23.-25.4 Seurakuntaopisto Lapuan kampus, Siiriläntie 11, Lapua PERUTTU KORONATILANTEEN VUOKSI!

Kaipaatko pientä irtautumista arjesta? Tukisiko ajatusten ja kokemusten vaihtaminen vertaisten kanssa omaa jaksamista?

Vertaisviikonlopun aikana vanhemmille on tarjolla luentoja, vertaiskeskusteluja, rentoutumista ja koko perheen ytheistä tekemistä. Lapsille on järjestettu omaa ohjelmaa luentojen ajaksi. Vertaisviikonloppu on tarkoitettu perheille, joissa on alakouluikäisiä neuropsykiatrisesti oireilevia lapsia.

Viikonloppu aloitetaan perjantaina päivällisellä, jonka jälkeen lapsilla on omaa ohjelmaa ja vanhemmilla rentoutustuokio. Lauantaina erityisopettaja ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti antaa luennollaan käytännöllisiä työkaluja arkeen. Toisella luennolla käydään läpi vanhemman tietoista toimintaa haastavissa tilanteissa. Aikaa on myös ohjatulle vertaiskeskustelulle, perheen ytheiselle ajalle sekä saunomiselle. Sunnuntaina luennon teemana on parisuhde voimavarana. Viikonloppu päätetään yhteiseen lounaaseen.

Osallistumismaksu on 40€/hlö (aikuinen tai lapsi, alle 4v. veloituksetta). Ilmoittautuminen 9.4 mennessä tästä. Meidän erityinen perhe -hanke mahdollistaa teille edullisen osallistumismaksun.

 

Iloonen iltapäivä 22.5 klo. 12-16 Kulttuuri- ja voimavaratila Luovuuden Lakeus (Topparintie 22, Lapua) 

Toukokuussa vietetään jälleen koko perheen Iloosta Iltapäivää! Luvassa on tutustumista maatilaan ja sen eläimiin, musisoimista yhdessä tilan emännän sekä muiden osallistujien kanssa, oman soittimen rakentamista, hevosenkenkien maalaamista, keppariradalla kisaamista, makkaranpaistoa ja yhteisestä ajasta nauttimista oman perheen ja vertaisten kanssa. Tapahtuma toteutetaan koronaturvallisesti ulkona ja kahdessa eri ryhmässä (klo. 12-14 ja 14-16). Ilmoittautuminen tästä. Tapahtuman mainos täällä.

Iloonen Iltapäivä on maksuton!

 

 

Toimintaa perheen aikuisille

Kevät 2021

Ryhmät

Neppari-ryhmä

Nepsy-lasten vanhempien oma vertaisryhmä on nyt täällä. Kokoontumiset torstaisin klo. 17.30-19.30

11.2 Hotelli-Ravintola Alma parvikabinetti

4.3 Seinäjoen Järjestötalo / Paulan sali

25.3 Seinäjoen Järjestötalo / Paulan sali

15.4 paikka tarkentuu myöhemmin

6.5 paikka tarkentuu myöhemmin

27.5 Seinäjoen Järjestötalo / Paulan sali

17.6 Seinäjoen leirintäalue, minigolf yhdessä lapsen kanssa

 

Yksin- ja yhteishuoltajien olohuone. Pohjan seurakuntakoti, Väinölänkatu 4b, Seinäjoki. 

Meidän erityinen perhe järjestää yhteistyössä Seinäjoen seurakunnan kanssa maksuttoman ja kaikille avoimen vertaisryhmän, jossa tavataan keskustelun ja teemailtojen merkeissä. Lastenhoito ryhmän ajaksi on järjestetty ja tarjolla pientä purtavaa nyyttärien tapaan. Ei ennakkoilmoittautumista. Kokoontumiset tiistaisin klo. 17.30-19.30 26.1, 23.2, 23.3, 20.4, 25.5.Lisätietoja Hanna-Kaisalta / 040-517 0900 tai diakoni Seija Saarelta / 050-570 6273.

 

Erityyset isovanhemmat -ryhmä klo. 17.30-19.00

Toiminnallinen vertaisryhmä erityislasten isovanhemmille ja muille lähipiiriin kuuluville (esim. kummit, sedät, tädit). Sisältää tutustumista helposti tavoitettaviin paikkoihin, joissa voisi lasten kanssa vierailla. Kokoontumisissa alustusta eri aiheista ja keskustelua. Yhtestyössä Lakeuden Omaishoitajien Meidän erityinen perhe ja OmaisOiva -toiminta.

ti 26.1 Isovanhempien vierailu Siriuskodalla, jonka lämmössä tutustutaan ellämysreitistöön ja paistetaan makkaraa. Kyrkösjärventie 26, Seinäjoki

ti 23.2 Lasten ja isovanhempien yhteinen pöllöretki asiantuntijan opastuksella. Lähtöpaikka ilmoitetaan myöhemmin. Helppokulkuinen maasto. Säävaraus.

ti 30.3 Lasten ja isovanhempien yhteinen retki Luovuuden lakeuteen. Aiheena eläimet terapeutteina ja virkistyksen lähteenä. Topparintie 22, Tiistenjoki, Lapua.

ti 25.5 Isovanhempien Vanhan Paukun jokiristeily, lähtö Paukun rannasta Vanhan Paukun tie 1. Tunnin risteily jokilaiva M/S Koivunlehdellä. Säävaraus.

ti 8.6 Lasten ja isovanhempien yhteinen kasviretki asiantuntijan opastuksella. Lähtöpaikka ilmoitetaan myöhemmin. Helppokulkuinen maasto.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen viimeistään päivää ennen tapaamista tästä tai Merjalle / 040-502 8900. Maksuton.

 

Erityyset isät -ryhmä

Erityislasten isille toiminnallisia ja vertaistuellisia tapaamisia. Tapaamiset tiistaisin klo. 18-20 vaihtelevissa paikoissa.

2.2 Kokemusmatka isänä ja miehenä olemisen maailmaan -ilta. Seinäjoen Järjestotalo

2.3 Hevostelua manun tallilla

6.4 Keilailua

4.5 Läskipyörillä maastoon

1.6 Flowpark Ähtäri

 

Luennot / Koulutukset / Tapahtumat

 

Improsta iloa arkeen pe 28.5 klo. 17.30-19.30 Teatteri Hysteria, Piirin Verstas -rakennus, Seuralantie 25, Seinäjoki

Hauskassa improvisaatiotyöpajassa tutustutaan helppoihin harjoitteisiin, jotka antavat iloa ja virtaa arkeen. Työpajassa ajankulku unohtuu ja matalan kynnyksen harjoitteet naurattavat vielä kotonakin. Tämän työpajan ajatuksia voi hyödyntää myös kotona, arkikiireen keskellä. Ohjaajana näyttelijä Juulia Soidinaho. Maksuton. Lisätietoja Hanna-Kaisalta / 040-517 0900. Ilmoittautuminen 24.5 mennessä tästä.

 

Biisikone soimaan -Isovanhempien ja lasten GarageBand-musiikintekotyöpaja ke 2.6 klo. 17.30-19.00 Kalevan navetta, Nyykoolinkatu 25, Seinäjoki

Tervetuloa tekemään musiikkia Lastenkulttuurikeskus Louhimon ohjauksessa! Tutustumme yhdessä GarageBand-musiikintekosovellukseen. Samalla syntyy teidän yhteinen biisikin. Osallistuminen ei vaadi aiempaa harrastuneisuutta. Ilmoittautuminen 27.5 mennessä tästä. Lisätietoja Merjalta / 040-502 8900. Maksuton.

 

Vanhemman tietoinen toiminta haastavissa tilanteissa ke 9.6 klo. 17.30-19.30

Miten pysyä rauhallisena omien tunnereaktioden kanssa, kun lapsella on ”tilanne päällä”? Miten toimia lasta tukien silloinkin, kun tunteet sinkoilevat omassa kehossa ja mielessä? Miten olla itselleen armollinen, kun arki haastaa? Tällä verkkoluennolla kuntoutusohjaaja Salla Hewitt keskittyy vanhemman tietoiseen toimintaan haastavissa tilanteissa. Verkkoluento on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittautuminen tästä. Verkkoluento toteutetaan yhteistyössä Autisminkirjon Pohjalaiset ry:n kanssa.

Lisätietoja 040-517 0900 / Hanna-Kaisa

 

Menneet tapahtumat: 

Erityislapsen vanhempana -voimavaroja hyvään elämään la 30.1 klo. 12-14.30, verkkoluento Teams-alustalla

Luennoijana Ulla Anttila, sosiaalipsykologi ja aikuisen kehitysvammaisen tyttären äiti. Luennolla pohditaan miten vanhemmat pystyvät pitämään yllä voimavarojaan ja jaksamistaan moninaisen kuormituksen keskellä. Luento on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittautuminen 27.1 mennessä tästä. Lisätietoja Hanna-Kaisalta / 040-517 0900

 

Kokemusmatka isänä ja miehenä olemisen maailmaan -ilta ti 2.2 klo. 18-20 Seinäjoen Järjestötalolla, Kauppakatu 1, 2 krs.

Psykoterapeutti ja työnohjaaja Jari Hautamäki kertoo, miten moni tunteva mies on ollut elämän käännekohdassa, ylittänyt kokemansa häpeän tunteen, lähtenyt hakemaan itselleen apua ja keskustelleet miesten ryhmissä kokemuksistaan ja tunteistaan. Miesten vertaisryhmään osallistuminen on vahvistanut ja antanut voimaa arkeen.

Ilta on osa Erityyset isät .toimintaa. Voit osallistua iltaan, vaikka et olisi toiminnassa ollut aiemmin mukana. Maksuton. Lisätietoja Hanna-Kaisalta / 040-517 0900. Tilaisuus täynnä.

 

Ilooset iltamat -tanssin pyörteissä pe 5.2 klo. 17.30-20.00 Järjestötalo, Kauppakatu 1, 2 krs, Seinäjoki

Kaipaako parisuhteesi iloa, läheisyyttä tai uudenlaista rytmiä? Näissä iltamissa tätä kaikkea on tarjolla teille valssin ja tangon pyörteissä. Ohjaaja Paula Saarimäki saa iloisella luenteellaan suupielet kääntymään hymyyn. Tässä illassa tärkeintä on puolison lähellä oleminen ja yhteinen hetki. Maksuton. Lisätietoja Hanna-Kaisalta / 040-517 0900. Ilmoittautuminen 2.2 mennessä tästä.

 

Matkalla minuun -voimaryhmä

Jos vuodet erityislapsen vanhempana ovat etäännyttäneet sinut itsestäsi, tämän ryhmän kautta pääset pohtimaan, etsimään ja löytämään tietä takaisin elämäsi tärkeimmän ihmisen -sinun luokse. Valmennukselliseen ryhmään otetaan 4-8 erityislapsen vanhempaa ja ennen ryhmätapaamisia jokaisella osallistujalla on yksilötapaaminen perhetoiminnan kehittäjän, palautusvalmentaja Hanna-Kaisa Mäkysen kanssa. Tällä tapaamisella kartoitetaan toiveita ja tavoitteita valmennukselle ja näiden tapaamisten pohjalta rakennetaan ryhmätapaamisten sisältöä. Ryhmätapaamisten jälkeen osallistujilla on mahdollisuus vielä toiseen yksilötapaamiseen. Sekä yksilö-, että ryhmätapaamisilla tehdään matkaa omaan itseen erilaisten harjoitusten kautta. Tärkeänä menetelmänä on ryhmän tarpeista käsin koottavat rentoutusharjoitukset. Maksuton.

Tapaamiset keskiviikkoisin 17.2, 17.3, 14.4 ja 12.5 klo. 17.30-19.00 Seinäjoella, Järjestötalo, Kauppakatu 1, 2 krs. Lisätietoja Hanna-Kaisalta / 040-517 0900. Ilmoittautuminen tästä.

 

Erityisvanhemman työkalupakki 

Erityislapsiperheiden vanhemmille tarkoitettu vertaisryhmä, jonka teemoja ovat mm. erityislapsen omaishoitajuus, vanhemmuuden eri roolit, erityinen sisaruus, yhteyden vahvistaminen parisuhteessa, arjen voimahetket ja miltä tämä kaikki tuntuu. Kulmakivenä ryhmässä on toivon näkökulma. Suljettu ryhmä. Maksuton.

Tapaamiset torstaisin Seinäjoen Järjestötalolla klo. 17.30-19.00. Aiemmasta tiedosta poiketen ryhmän ensimmäinen kerta 25.2. Seuraavat tapaamiset 18.3, 8.4, 29.4, 20.5 ja 10.6. Lisätietoja Hanna-Kaisalta / 040-517 0900. Ilmoittautuminen 22.2 mennessä tästä.

Erityisvanhempien diabetesilta ma 8.3 klo. 18-20, Järjestötalo, Kauppakatu 1, 2 krs. Seinäjoki

Illan aikana kuullaan uusinta tietoa lasten diabeteksesta ja keskustellaan aiheesta sekä ammattilaisten että muiden diabetesvanhempien kanssa. Mukana Diabetesliiton asiantuntijalääkäri ja paikallisen diabetesyhdistyksen edustaja. Avoin ja maksuton. Lisätietoja Hanna-Kaisalta / 040-517 0900. Ilmoittautuminen 3.3 mennessä tästä.

 

Päivä minulle la 13.3 klo. 9-16. Lankarin leirikeskus, Kourantie 122, Seinäjoki. !Siirretään koronatilanteen vuoksi myöhemmin ilmoittettavaan ajankohtaan!

Jos olet haaveillut päivästä, joka on vain sinua itseäsi varten, voit lopettaa haaveilun ja osallistua Päivä minulle -päivään! Rauhallinen aamiainen, lempeää liikettä Hengähdyshetkiä -harjoituksen muodossa, ulkoilua, tietoa palautumisesta, pientä hemmottelua sekä taiteen tekemistä yhdessä muiden osallistujien kanssa. Osallistumismaksu 15€. Lisätietoja Hanna-Kaisalta / 040-517 0900. Ilmoittautuminen 7.3 mennessä tästä. Päivä toteutetaan yhteistyössä Seinäjoen Seurakunnan kanssa.

 

Päivä parisuhteelle la 20.3 klo. 9.00-13.00. Verkkovälitteisesti Teamsissa. 

Erityisvoimia vaativassa arjessa on tärkeää löytää hetkiä, jotka auttavat jaksamaan. Päivä parisuhteelle tarjoaa asiantuntijaluentoja parisuhteeseen liittyen ja päivän aikana julkistetaan myös Meidän erityinen perhe -hankkeen ja Parisuhdekeskus Katajan yhdessä tekemä parisuhteen reseptikirja.

Erityislapsen äiti, seksuaaliterapeutti Pauliina Flang luennoi aiheesta samalla puolella erityislapsiperheen parisuhteen arjessa. Laura Huuskonen parisuhdekeskus Katajasta kertoo luennossaan parisuhteen ainesosista.

Ilmoittautuminen 15.3 mennessä tästä. Maksuton. Lisätietoja Hanna-Kaisalta / 040-517 0900.

 

Leipää, lempee, lämpöö -treffit

”Vaikka pelottaa, huominen ja mitä tuo se tullessaan. Tartun lujempaa, siihen mikä aiemminkin auttanut on jaksamaan” (Arja Koriseva: Leipää, lempee, lämpöö). Meidän erityinen perhe -hanke tarjoaa erityislasten vanhemmille treffit, joiden kautta pariskunnille on tarjolla leipää, lempee ja lämpöö. Treffit järjestetään Seinäjoella Hotelli-Ravintola Almassa täysin omassa rauhassa. Treffipäivä ja aika sovitaan jokaisen pariskunnan kanssa erikseen. Näille treffeille pääsee 6 pariskuntaa, joten riennä ilmoittautumaan.

Lisätietoja Hanna-Kaisalta / 040-517 0900. Ilmoittautuminen täältä.

 

Reittejä rentoutumiseen to 15.4 klo. 17.30-19.30, Järjestötalo, Kauppakatu 1, 2 krs, Seinäjoki

Erityislasten vanhemmille tarkoitettu työpaja, missä käsitellään erilaisia keinoja lasten vireystilan ja kuormituksen säätelyyn sekä rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Työpajan aluksi alustus aiheesta, jonka jälkeen opetellaan käyttämään menetelmiä käytännössä. Työpajasta vanhemmat saavat konkreettisia keinoja arkeen, joiden avulla lapsen vireystila pysyy paremmin tasapainossa ja mennään eteenpäin tilanteessa, jossa tasapaino on päässyt järkkymään. Maksuton. Lisätietoja Hanna-Kaisalta / 040-517 0900. Ilmoittautuminen 11.4 mennessä tästä.

 

Mennyt ja tuleva sanoiksi -omaishoitajuus tarinaksi la 17.4 klo. 9.30-16.00 (aamupala klo. 9.00 alkaen) Hotelli-Ravintola Alma, Ruukintie 4

Valmentajana Riikka Seppälä: häpeäcoach, HOT Omistautumis- ja hyväksymismenetelmän tunteva valmentaja ja kokemusasiantuntija. Valmennuspäivässä pääset ohjatusti ja kirjoittamisen keinoin tutkimaan ja jäsentämään omaishoitajuuteen tai muuhun sinulle tärkeään aiheeseen liittyviä tunteita ja ajatuksia. Oma tarina johdattaa myös tulevaisuuden unelmien äärelle.

Valmennuspäivä on tarkoitettu kaikille työikäisille omaishoitajille ja on avoin ja maksuton. Tarjoamme hyvänmielen aamupalan kirjoituspäivän aluksi. Lounas omakustanteinen. Yhteistyössä Meidän erityinen perhe -hanke ja OmaisOiva -toiminta. Lisätietoja Merjalta / 040-502 8900. Ilmoittautuminen 10.4 mennessä tästä.

 

Omaishoitajat työelämässä -työn ja hoivan yhdistämisen mahdollisuudet webinaari ma 26.4 klo. 17.30-19.30

Tule kuulemaan millaisia ratkaisuja yhteiskunnalla on tällä hetkellä tarjota työikäisten omaishoitajien tueksi, kokemuspuheenvuoroja omaishoitajuuden ja työelämän yhdistämisestä sekä julkisen sektorin tarjoamista palveluista työikäisille omaishoitajille. Esillä erityisesti sijaishoidon eri muodot. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Järjestäjinä Lakeuden Omaishoitajien OmaisOiva -toiminta ja Meidän erityinen perhe -hanke sekä Järviseudun Omaishoitajayhdistyksen OmaisOiva.

Mahdollisuus tulla seuraamaan luentoa yhdessä netin kautta Seinäjoen Järjestötalolle (Kauppakatu 1, 2 krs) ja Vimpelissä Järviseudun Omaishoitajien tiloihin Oivalaan (Patruunantie 15)

Ilmoittautuminen 23.4 mennessä tästä. Lisätietoja Anne-Marialta / 050-444 1028

 

Erityisperheen läheisten illat Seinäjoen Järjestötalolla (kauppakatu 1, 2 krs) klo. 17.00-19.00

Illoissa käydään läpi asioita, joita isovanhempien, kummien, tätien, setien ym. läheisten tulisi tietää sairaudesta voidakseen rohkeasti ottaa erityislasta vaikkapa yökylään. Puhumassa kunkin sairausryhmän asiantuntija ja potilasjärjestön edustajat.

ke 3.2 Lasten diabetes

ke 24.2 Epilepsia

ke 24.3 Neuropsykiatriset oireet

ma 26.4 Allergia ja astma

Maksuton. Lisätietoja Merjalta / 040-502 8900. Ilmoittautuminen 5 päivää ennen tilaisuutta tästä.

 

Varavirtaa vanhemmille -ryhmä

Keväällä varavirtaa vanhemmille ryhmän sisältönä on Hengähdyshetkiä -harjoittelu, jota ohjaa Hengähdyshetkiä palautumisvalmentaja Hanna-Kaisa Mäkynen. Hengähdyshetket ovat ohjattua palautumisharjoittelua, jonka aikana huolletaan kehoa ja mieltä yhtäaikaisesti. Tunnin aikana tehdään palautumista edistäviä liikkeitä ja asentoja, hengitysharjoituksia sekä erilaisia keskittymis- ja tarkkaavaisuustekniikoita.

Ryhmä kokoontuu lauantaisin 6.2, 6.3, 10.4 ja 15.5 klo. 13-14 verkkovälitteisesti Teams -alustalla.

Lisätietoja Hanna-Kaisalta / 040-517 0900. Ilmoittautuminen ryhmää edeltävään perjantaihin mennessä tästä. Maksuton.

 

 

 

 

 

Toimintaa erityislapsen sisaruksille

Kevät 2021

 

Menneet tapahtumat: 

Aikuiset sisarukset -ryhmä

Haluaisitko keskustella kokemuksistasi erityisestä sisaruudesta ihmisten kanssa, jotka tietävät mistä puhut? Koetko ehkä, että jotain on jäänyt vielä puhumatta ja käsittelemättä? Tule mukaan erityislasten aikuisten sisarusten vertaisryhmään, jonka sisältä tarkentuu osallistujien toiveiden mukaisesti ensimmäisellä kokoontumiskerralla. Vertaisohjaajana Sara Riskumäki. Maksuton.

Kokoontumiset tiistaisin 23.2, 30.3 ja 27.4. Ilmoittautuminen tästä.

 

Sisarusten päiväretki la 27.2 klo. 9.00-17.00, Möttiäänen Oy, Rauhankuja 4, Lapua

Millainen on Möttiäänen? Lähde sisaruksesi kanssa ottamaan siitä selvää muien lasten kanssa.

Meidän erityinen perhe, Järviseudun omaishoitajayhdistyksen OmaisOiva sekä Möttiäänen Oy järjestävät erityislapselle ja hänen sisarukselleen päiväretket Lapualla Möttiäänen Oyn tiloissa. Möttiäänen Oy on Lapualla sijaitseva alaikäisten erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten tilapäishoidon yksikkö.

Ohjelmassa mukavaa yhdessäoloa, touhua ja tekemistä. Lasten viihtyvyydestä, huolenpidosta, hoivasta ja turvallisuudesta vastaavat Möttiääsen työntekijät ja vapaaehtoiset. Maksuton. Ilmoittautuminen 7.2 mennessä Riitta Kangasluomalle / 044-973 5141. Lisätietoja antaa myös Hanna-Kaisa Mäkynen / 040-517 0900.

 

 

Toimintaa ammattilaisille

Toimintaa vapaaehtoisille

Mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta Meidän erityinen perhe hankkeessa, olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan. Hankkeessa on monia erilaisia tehtäviä vapaaehtoisille ja saat toimia oman elämäntilanteesi, mielenkiintosi ja aikataulusi puitteissa. Lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta Merjalta / 040-502 8900

 

Vapareiden koulutus la-su 29.-30.5 

Toukokuun lopussa kokoonnumme uusien ja vanhojen vapaaehtoistoimijoiden yhteiseen koulutusviikonloppuun. Koulutuspaikkana toimii idyllinen Villa Rajamäki Seinäjoella. Koulutusosion jälkeen nautimme yhdessäolosta saunoen ja paljuillen.

Koulutus aloitetaan lauantaina lounaalla klo. 12 ja kotiin lähdemme sunnuntaina päiväkahvien jälkeen n. klo. 14.30.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 040-502 8900 / Merja

 

Menneet tapahtumat: 

Kehittäjäryhmän kokoontumiset klo. 17.30-19.00

Erityislasten vanhemmista koostuva kehittäjäryhmä on hankkeen työntekijöiden apuaivot. Kehittäjäryhmän kokouksissa vanhemmat saavat sanoa mielipiteensä hankkeen toiminnoista ja suunnitelmista sekä esittää toiveita ja ideoita tulevan toiminnan suhteen. Kehittäjäryhmällä on myös iso rooli tuoda esille erityislapsiperheiden ajatuksia, tarpeita ja toiveita mm. palveluihin ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen liittyen. Mikäli haluaisit osallistua kehittäjäryhmän toimintaan, ota yhteyttä Merjaan / 040-502 8900

Tapaamiset keväällä 2021

ma 15.2 Seinäjoen Järjestötalo

ke 10.3 Seinäjoen Järjestötalo

ke 5.5 Seinäjoen Järjestötalo