Meidän erityinen perhe -hanke käynnistyi

Meidän erityinen perhe -hanke (2019-2021) käynnistyi maaliskuussa 2019. Uudet työntekijämme ovat perhetoiminnan vastaava Merja Riikonen ja perhetoiminnan kehittäjä Hanna-Kaisa Lehtiniemi.

Hanketyöntekijöihin voit olla yhteydessä puhelimitse, viestillä, whatsapilla, sähköpostilla sekä some-kanavien viestimillä (messenger ja direct).

Yhteystiedot: Merja Riikonen p. 040-502 8900
merja.riikonen@lakeudenomaishoitajat.fi

Hanna-Kaisa Lehtiniemi p. 040-517 0900
hanna-kaisa.lehtiniemi@lakeudenomaishoitajat.fi

Hankkeen tavoitteena on tukea erityislapsiperheiden vanhempien vanhemmuutta sekä parisuhdetta ja perheessä olevia terveitä sisaruksia. Tavoitteen saavuttamiseksi tulemme hankkeessa järjestämään monipuolisesti erilaista toimintaa mm. vertaisryhmätapaamisia ja virkistyspäiviä, rentoutus- ja luontotoimintaa sekä neuvontaa ja koulutusta. Suunnitteilla on myös vertaistuellinen parisuhdeviikonloppu juuri teille erityislapsen vanhemmat.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tietää lisää hankkeesta tai jos sinulla on esittää jotain toiveita, mitä hankkeen puitteissa voisimme erityislapsiperheiden hyväksi alueellamme tehdä.

Hankkeen kuulumisia voi seurata myös sen omilla facebook -sivuilla (meidän erityinen perhe -hanke) sekä instagramissa (meidanerityinenperhe).