Järjestömarkkinat toukokuussa

jarjestomarkkinat

Etelä-Pohjanmaan järjestöt tempaisevat toukokuussa 2019 kahdeksan yhteistä pop-up-tapahtumaa. Järjestömarkkinat-kierroksella kerromme järjestöjen voimasta ja vaikutuksesta jokaisen eteläpohjalaisen elämässä. Järjestöt ovat mukana maakunnan asukkaiden arjessa monella tapaa: ne antavat tukea ja neuvontaa, vertaisuutta, yhdessä olemista ja tekemistä – yhteisöllisyyttä ja osallisuutta!

Kiertueaikataulu: Alajärvi 6.5., Kauhava 7.5., Lapua 9.5., Alavus 10.5.Kauhajoki 13.5., Kurikka 14.5., Ilmajoki 16.5. ja Seinäjoki 18.5. Tilaisuudet ovat pääsääntöisesti klo 15-18, paitsi Seinäjoella aamupäivällä.

Kevään kierroksella tuomme esille järjestötoiminnan kirjoa ja monipuolisia osallistumisen mahdollisuuksia.

Järjestötoiminta on maakunnan jokaista asukasta varten #muavarten. Kierroksen järjestämistä koordinoi Etelä-Pohjanmaan Järjestöt mukana muutoksessa -hanke (Järjestö 2.0).

Tule tutustumaan järjestöjen toimintaan. Lakeuden Omaishoitajat ovat mukana Kauhavalla, Lapualla, Kurikassa, Ilmajoella ja Seinäjoella. Pisteeltämme löydät mm. Vallin Ikäteknologiakeskuksen Konstikopan®, joka on matkalaukun muodossa kiertävä teknologianäyttely. Sen avulla voi tutustua pieniin laitteisiin, jotka voivat tehdä arjesta turvallisemman ja helpomman.